Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Afhalen en bezorgen

Afhalen
U kunt ervoor kiezen om uw fiets bij ons af te halen. Een voordeel van deze methode is dat u geen verzendkosten betaalt.  Zodra uw fiets gereed is, nemen wij contact met u op om af te spreken wanneer u de fiets komt halen. Betaling per PIN geniet onze voorkeur (vaak is het betalingslimiet van uw pas € 2500,- bij twijfel bel uw bank). Contant betalen is uiteraard ook mogelijk.

Bezorgen
U kunt uw fiets laten bezorgen door onze externe vervoersdienst welke de fiets(en) met zorg aan huis aflevert. Bestelde onderdelen en accessoires worden bezorgd met PostNL. Indien u binnen het bestelproces kiest voor de optie bezorgen wordt uw fiets bij ons ingepakt in een grote kartonnen doos. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u een bouwpakket thuis krijgt. Onze monteurs maken uw fiets geheel rijklaar in onze deskundige werkplaats. De gehele fiets wordt gecontroleerd, de remmen en de versnellingen worden afgesteld en de banden netjes op spanning gepompt. Om de fiets schadevrij bij u af te leveren worden de pedalen gedemonteerd en het stuur gedraaid. Onze vervoersdienst draait netjes de pedalen in de fiets en stelt stuur en zadel af op uw hoogte. U kunt dus direct genieten van uw nieuwe fiets!

Bezorgkosten:
Fiets per fiets: € 37,95
Onderdelen / Accessoires: € 7,50

Bij bestelling van onderdelen of accessoires in combinatie met een fiets, worden alleen de bezorgkosten van de fiets gerekend.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord