Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Peter Macco Zakelijk

Peter Macco helpt bedrijven bij hun mobiliteitsvraagstukken. Met een bedrijfsfietsplan, door fietsen te verzorgen voor de verhuur óf voor onderhoud/reparaties aan de al bestaande fietsen. Benieuwd welke voordelen je bedrijf kan ervaren? Bekijk hieronder onze drie zakelijke producten of neem direct contact met ons op via ons "contactformulier" om de mogelijkheden te bespreken. 

1. Bedrijfsfietsplan
Peter Macco helpt bedrijven hun werknemers een gunstige fietsregeling aan te bieden, op basis van een collectiviteitskorting. Werkgevers kunnen daar zelf ook nog de WKR aan koppelen.
Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan de fiets. Fietsen bevordert de vitaliteit van jouw medewerkers en de fiets is een duurzaam en schoon vervoermiddel. Zo kiezen steeds meer organisaties voor het aanbieden van een ‘fiets van de zaak’ of het inzetten van fietsen naast de leaseauto. Onze verkopers denken graag met je mee hoe je de fiets het beste kunt inzetten binnen jouw organisatie. 

2. Verhuurfietsen.
Naast de verkoop van fietsen is er zakelijk ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Voor kort maar ook voor lange duur kunnen deze fietsen verhuurd worden. 
Al jaren worden fietsen in de Leisuremarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten. Hiervoor bieden wij een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier. 

3. Onderhoud - Reparatie Zakelijk
Hebben jouw werknemers al leenfietsen tot hun beschikking dan bieden wij de mogelijkheid om deze te onderhouden. We bieden hier passende servicecontracten voor aan zodat achterstallig onderhoud wordt voorkomen en jouw werknemers niet zomaar met pech komen te staan. Gratis haal en brengservice is hierbij van toepassing. 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord