Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

E-bike keuzehulp

Met het weer - en vooral de wind - in Nederland kan het soms fijn zijn om wat extra fietsondersteuning te hebben. Dat geldt ook als je een lange afstand wilt fietsen of als zelf trappen lastiger gaat. Dan is een elektrische fiets een prima oplossing: optimaal fietsplezier met minimale inspanning en maximale ondersteuning! Maar zelfs als je niet persé extra ondersteuning nodig hebt, kan een elektrische fiets een goede keuze zijn.  Elektrisch fietsen maakt onderweg zijn een beetje makkelijker en nog veel leuker!

Het kiezen van de ideale elektrische fiets kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is lastig om te kiezen omdat er zoveel modellen zijn. Met of zonder loophulp (Walk Assist), motor voor of achter, gewone of krachtige motor - wat past het beste bij jou? Je wilt natuurlijk zeker van je zaak zijn voordat je tot aanschaf overgaat. Aan een elektrische fiets hangt immers een behoorlijk prijskaartje, het is een dure aanschaf. Maar hoe kom je erachter welke elektrische fiets past bij jouw wensen en eisen? Met de Peter Macco E-bike keuzehulp vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.


 

Als je onderstaand formulier invult geven wij een passend advies over welke e-bike het beste past bij jouw wensen. Heel handig, want dan hoef je zelf verder geen voorwerk meer te doen!


Uw keuzes

Uw gegevens

De velden met een * zijn vereist

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord