Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Contact

Contactgegevens

Peter Macco ExperienceCenter

030 - 243 38 32
Nijverheidsweg 18B
3534 AM Utrecht

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8:30 t/m 18:00
Woensdag: 8:30 t/m 18:00
Donderdag: 8:30 t/m 18:00
Vrijdag: 8:30 t/m 18:00
Zaterdag: 8:30 t/m 17:00
Zondag: Gesloten

Peter Macco CityStore

030 - 243 38 32
Amsterdamsestraatweg 591
3553 EJ Utrecht

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Corona update 3-03-2021: 
Naar aanleiding van de laatste maatregelen is onze showroom weer geopend op afspraak! Je kunt een afspraak maken middels ons contactformulier in te vullen en aan te geven dat je wilt langskomen om een proefrit te maken of om een product/accessoire te kopen. Als je al weet wat je wilt laat dit dan zo compleet mogelijk weten zodat we onze tijd zo nuttig mogelijk kunnen besteden. Omdat we maar een beperkt aantal mensen op een dag mogen toelaten is dit erg belangrijk. We zijn blij jou weer te mogen verwelkomen in onze showroom! Ons team staat voor jou klaar!

De werkplaats is gewoon geopend. Hier kun je het beste een werkplaatsafspraak voor maken. We zien je snel in onze werkplaats!

-----------

Je kunt op het terrein voor de winkel gratis parkeren. Met het openbaar vervoer kun je ons vanaf Utrecht Centraal bereiken met Bus 5 richting Cartesiusweg via Oog in Al, bushalte Gietijzerstraat.

Heb je algemene vragen of opmerkingen? Peter Macco "Alles voor uw fiets!" BV is ook per e-mail te bereiken. Mail hiervoor naar info@petermacco.nl of vul onderstaand e-mailformulier in en klik op de knop 'Verzenden'. 

Bij de klantenservice beantwoorden we graag al je vragen. Hebben we niet meteen een antwoord? Dan gaan we het voor je uitzoeken! 

We doen ons best om binnen drie werkdagen te reageren op je mail. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord