Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Over Peter Macco

Start
Onze winkel is opgericht in 1939. Oprichter en oud eigenaar Cor Macco begon vanuit een klein schuurtje in de Wijnmalenstraat te Utrecht met het opknappen van tweedehands fietsen. Daar maakte hij van 3 oude fietsen één opgeknapte fiets die gebruikt verkocht werd. Het kleine reparatieschuurtje groeide na de oorlog al snel uit zijn voegen wat leide tot een verhuizing naar een prachtig hoekpand aan de Koolhovenstraat eveneens in Utrecht. Vanuit de Koolhovenstraat groeide de zaak tot een gerenommeerde fietsenwinkel met vakkundige werkplaats. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid zijn de vaste ingeredienten die vanaf de start aan de basis staan van het succes van Macco & Z'N.

                                                                                       

 

Vervolg
In 1983 is de winkel overgenomen door zoon Peter Macco die vanuit de Koolhovenstraat verhuisde naar de A’damsestraatweg in Utrecht-Noord. Hier vandaan is de verkoop van fietsen verdubbeld wat resulteerde van  een kleine buurtfietsenwinkel in Zuilen tot een regionale functie binnen en buiten Utrecht. Ook aan de A'damsestraatweg creeërde we een gezonde groei wat resulteerde in een 3e verhuizing naar de Nijverheidsweg in Utrecht. De fietsenwinkel groeit van 250m2 naar 1500m2 fietsplezier! De 3e generatie Macco (Jimmy Macco) is klaar om het stokje over te nemen en een nieuwe dimensie toe te voegen aan het mooie familiebedrijf. 

                  

            

Toekomst: Winkel Webshop Werkplaats
Naast een fysieke fietsenwinkel hebben we ook een uitgebreide webshop die fungeert als verlengstuk van de winkel. Je kunt jouw fiets naar keuze bij ons afhalen maar ook laten thuis bezorgen. In beide gevallen profiteer je van onze uitgebreide service waarbij we ten alle tijden voor je klaar staan. In onze deskundige werkplaats repareren we alle type fietsen van verschillende merken. 

                                                                          

Gazelle Premium Store Midden-Nederland
Wij werken volgens een kijk, vergelijk en koop concept. Hoewel wij van meerdere merken dealer zijn, is Gazelle ons belangrijkste merk. Wij hebben ons eigen Gazelle ExperienceCenter waar we meer dan 1000 fietsen hebben staan welke je real life kunt zien én waar op proef gereden kan worden. Je koopt bij ons dus geen fiets uit de brochure. Test rijden kan in ons indoor testparcour.  Naast de allernieuwste modellen, heb je bij ons de mogelijkheid om fietsen te kopen van het afgelopen seizoen. Deze fietsen kunnen wij je met groot voordeel aanbieden. Wij leveren 95% van de fietsen direct uit eigen voorraad. Dus wanneer je de bestelling bij ons plaatst en je komt langs, kun je in bijna alle gevallen de fiets of fietsen direct meenemen. Ook op het gebied van onderdelen en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Sloten, banden, wielen, kinderzitjes, manden, tassen en vele andere fietsonderdelen zul je niet snel voordeliger aantreffen. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord