Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fiets van de zaak

Peter Macco heeft een fietsplan speciaal voor bedrijven en werknemers. Laat je vrijblijvend adviseren over de voordelen die een bedrijfsfietsplan voor je heeft.

Ben je werkgever of werknemer en heeft je bedrijf een bedrijfsfietsplan? Ook voor jouw fiets van de zaak kun je bij Peter Macco terecht. Met een bedrijfsfietsplan geniet je van belangrijk belastingvoordeel op de aanschaf van je nieuwe fiets.

Hiervoor zijn diverse regelingen mogelijk:

1. De werknemer / medewerker koopt de fiets bij Peter Macco en betaalt deze. De fiets wordt vervolgens volgens afspraak afgeleverd, zonder wachttijd. De factuur wordt ingeleverd bij de werkgever, waarna de werkgever het belastingvoordeel kan verrekenen met de Belastingdienst. Via deze procedure kun je de fiets bij Peter Macco tegen de laagste prijs aanschaffen. Je profiteert dus optimaal van onze kortingen en daarbij betaalt de fiscus ook nog eens een gedeelte mee.

2. De werknemer / medewerker bestelt de fiets bij Peter Macco, waarna de factuur door Peter Macco aan de werkgever wordt gestuurd. Na volledige ontvangst van de betaling, neemt Peter Macco contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets. Ook via deze regeling profiteer je optimaal van onze kortingen!

3. De werknemer / medewerker schaft een fiets aan bij Peter Macco via Bedrijfsfietsen Nederland, Nationale Fiets Projecten of Bike & Business. Na volledige ontvangst van de betaling, neemt Peter Macco contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets.*

*Er dient echter wel rekening mee gehouden te worden dat de korting die Peter Macco op de adviesprijs geeft, lager uitvalt als je jouw fiets van de zaak via deze "tussenpersoon" aanschaft. Voor de bemiddeling brengen deze partijen een zgn. ''marketingfee''(commissie/provisie) in rekening. Wij zijn genoodzaakt vanwege onze zeer scherpe prijzen, deze provisie aan jou (de consument) door te berekenen. Uiteindelijk ben je na deze doorberekening nog altijd goedkoper uit dan wanneer je de fiets bij elke andere fietsenwinkel aanschaft. Het doorberekenen van deze provisie is slechts alleen van toepassing bij de fietsen waar wij korting op geven. Wij zijn aangesloten bij alle soorten bedrijfsfietsplannen. Onze medewerkers kunnen je deskundig advies geven over de juiste fiets voor jou. Laat je vrijblijvend adviseren over de voordelen die een bedrijfsfietsplan voor jou heeft.


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord