Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Sleutelservice

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel(s) bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen. 

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters. 

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen. 

Zolang de voorraad van de sleutelbestelkaarten bij Peter Macco strekt, blijft de mogelijkheid bestaan om uw sleutel via een sleutelbestelkaart te bestellen. Deze sleutelbestelkaart kunt u bij Peter Macco aanschaffen en vervolgens per post naar ons toesturen.

Ga hier naar de sleutelservice van Axa

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord