Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Bedrijfsfietsplan

Bedrijfsfietsen is fietsen als onderdeel van het bedrijf. Het Peter Macco fietsplan voor bedrijven en werknemers. Laat u vrijblijvend adviseren over de voordelen die een bedrijfsfietsplan voor u betekend.

Bent u werkgever of werknemer en heeft uw bedrijf een bedrijfsfietsplan? Ook voor uw fiets van de zaak kunt u bij Peter Macco terecht. Met een bedrijfsfietsplan geniet u van belangrijk belastingvoordeel op de aanschaf van uw nieuwe fiets. 

Hiervoor zijn diverse regelingen mogelijk:

1. De werknemer / medewerker koopt de fiets bij Peter Macco en betaalt deze. De fiets wordt vervolgens volgens afspraak afgeleverd, zonder wachttijd. De factuur wordt ingeleverd bij de werkgever, waarna de werkgever het belastingvoordeel kan verrekenen met de Belastingdienst. Via deze procedure kunt u de fiets bij Peter Macco tegen de laagste prijs aanschaffen. U profiteert dus optimaal van onze kortingen en daarbij betaalt de fiscus ook nog eens een gedeelte mee. 

2. De werknemer / medewerker bestelt de fiets bij Peter Macco, waarna de factuur door Peter Macco aan de werkgever wordt gestuurd. Na volledige ontvangst van de betaling, neemt Peter Macco contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets. Ook via deze regeling profiteert u optimaal van onze kortingen!

3. De werknemer / medewerker schaft een fiets aan bij Peter Macco via Bedrijfsfietsen Nederland, Nationale Fiets Projecten of Bike & Business. Na volledige ontvangst van de betaling, neemt Peter Macco contact op met de werknemer / medewerker en worden afspraken gemaakt over de levering van de nieuwe fiets.*  

*U dient er echter wel rekening mee te houden dat de korting die Peter Macco op de adviesprijs geeft, lager uitvalt als u uw fiets van de zaak via deze "tussenpersoon" aanschaft. Voor de bemiddeling brengen deze partijen een zgn. ''marketingfee''(commissie/provisie) in rekening. Wij zijn genoodzaakt vanwege onze zeer scherpe prijzen, deze provisie aan u (de consument) door de berekenen. Uiteindelijk bent u na deze doorberekening nog altijd goedkoper uit dan wanneer u de fiets bij elke andere fietsenwinkel aanschaft. Het doorberekenen van deze provisie is slechts alleen van toepassing bij de fietsen waar wij korting op geven.

Wij zijn aangesloten bij alle soorten bedrijfsfietsplannen. Onze medewerkers kunnen u deskundig advies geven over de juiste fiets voor u.  Laat u vrijblijvend adviseren over de voordelen die een bedrijfsfietsplan voor u betekend.

Volg ons: