Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Back To School

Het nieuwe schooljaar komt er weer aan! Is het voor jou of je zoon of dochter ook weer tijd om naar een nieuwe klas te gaan? Dat is altijd een spannend moment. Er moet aan zoveel dingen gedacht worden. Boeken, kaftpapier en leuke schriftjes, maar heb je ook al gedacht aan een geschikte fiets om naar school te fietsen? Bij Peter Macco hebben we alle soorten schoolfietsen. Van hippe transportfietsen tot degelijke stadsfietsen. We hebben de populairste schoolfietsen voor jou geselecteerd in een top 5.

Union Bend

De Union Bend is een zeer gunstig geprijsde fiets. Hij kost namelijk maar €429. Hiervoor krijg je een degelijke aluminium stadsfiets met 3 versnellingen en handremmen. Dit is de perfecte fiets voor de dagelijkse schoolritten. Bekijk hier meer informatie over de Union Bend.

 

Gazelle Esprit LTD

De Esprit LTD is de perfecte fiets voor meisjes die een degelijke stadsfiets willen met handremmen. Ook deze fiets heeft een zacht prijsje, hij is afgeprijsd van €579 voor €449. We hebben hem in meerdere maten beschikbaar, dus je kunt direct een testritje maken en hem mee naar huis nemen. Bekijk hier alvast wat meer informatie.

Cortina U4

Wil je een hippe transportfiets? Dan is de Cortina U4 misschien wel iets voor jou. Met een kratje erbij is hij helemaal af en en klaar om al je boeken te vervoeren. De U4 is in veel verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn ze er met een terugtraprem, met één handrem en een terugtraprem of met twee handremmen. Ook zijn er speciale uitvoeringen, namelijk de U4 Denim, de U4 Raw en de U4 Solid. Genoeg keuze dus! Welke vind jij het mooist?

                       

BSP Metropolis

De BSP Metropolis is een zeer stevige en betrouwbare transportfiets. Wil je gaan voor kwaliteit en een lage prijs, dan is de Metropolis zeker een optie. De fiets wordt geleverd met 3 versnellingen en een terugtraprem en is bij ons afgeprijsd van €599 voor €549. Bekijk hier meer informatie over de Metropolis.

          

 

Gazelle HeavyDutyNL

Wie kent hem niet? Ook de bekende Gazelle HeavyDutyNL is heel geschikt als schoolfiets. Wie voor Gazelle kiest kiest voor kwaliteit! Bekijk hier alle beschikbare kleuren.

         

Nog niet gevonden wat je zocht? Hier vind je nog meer schoolfietsen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan snel langs en laat je adviseren over welke schoolfiets voor jou het meest geschikt is. 

Veel succes in het nieuwe schooljaar!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord