Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Black Friday Sale bij Peter Macco

‚ÄčTijdens Black Friday ontvang je bij Peter Macco extra voordeel. Bij aankoop van een aantal geselecteerde modellen krijg je namelijk een powerkabel van ons kado. De actie loopt van dinsdag 23 november 2021 t/m zaterdag 27 november. Kijk snel verder naar de geselecteerde fietsen! Online Black Friday SALE kopen? - Petermacco.nl

Gazelle Vento C7 HMB van €2199,- voor €1799,-. Een super stabiele en betrouwbare elektrische fiets met 7 versnellingen en een Bosch middenmotor. Wacht niet te lang, want je krijgt deze week €400,- korting én powerkabel kado!

                         

Rechts: Gazelle Chamonix C7 van €929,- voor €749,-. Een luxe herenfiets  met 7 versnellingen, handremmen, handmatig verstelbare stuurpen en een verend balhoofd en verende zadelpen. Ook is deze fiets onderhoudsvrij dankzij de dichte kettingkast met automatische kettingspanner.

Links: Gazelle Esprit C3 van €629,- voor €599,-. Een betrouwbare stadsfiets zonder poespas, maar mét 3 versnellingen en handremmen. 

.

                    

Links: Union Flow Copper van €449,- voor €399,-. Een hippe fiets in een opvallende kleurencombinatie. De koperen velgen steken mooi af tegen het matzwarte frame. Op de voordrager kan een kratje bevestigd worden en ook is er de mogelijkheid om een bagagedrager te monteren. Ook beschikbaar in een herenmodel!

Rechts: Union Load van €649,- voor €549,-. De Union Load heeft een zeer goede prijskwaliteit verhouding. Deze fiets met 7 versnellingen en handremmen kost namelijk slechts €549,-.

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord