Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Corona Update: Click en Collect

Wij passen ons beleid aan volgens de richtlijnen van het RIVM:

Naar aanleiding van de perconferentie van dinsdag 2-02-2021 hebben we het volgende besloten:
 

 1. Heeft u een lekke band of een versnelling die doortrapt? Geen probleem! U bent van harte welkom. Onze werkplaats is geopend!
  Klik hier https://www.petermacco.nl/werkplaats om direct een afspraak te maken. Wij beschikken over gratis leenfietsen zodat u niet zonder vervoer komt te zitten? Reparaties voor nood? Geen probleem: Wij halen in de stad Utrecht en Maarssen gratis uw fiets even op. 
 2. Peter Macco Click en Collect: Onderdelen en accessoires die via de webshop zijn besteld kunnen in onze werkplaats worden opgehaald of worden thuis bezorgd. Klik hier: https://www.petermacco.nl/onderdelen om direct naar onze onderdelenwebshop te gaan!
 3. Proefrit op locatie of aan huis: Omdat onze showroom is gesloten is het lastig om een keuze te maken zonder dat u de fiets gezien heeft en heeft proef gereden. Wij hebben daar iets op gevonden in de vorm van 3 stappen:
  1. Neemt u even telefonisch contact op: (030) 243 38 32 en we bekijken samen aan de hand van een aantal vragen welke modellen het beste passen aan de hand van uw wensen. Bent u opzoek naar een nieuwe e-bike? U kunt ook onze e-bike keuzehulp invullen door te klikken op de volgende link: https://www.petermacco.nl/keuzehulp
  2. Daarna zorgen we ervoor dat de fietsen op onze "probeer" locatie kan worden getest. Heeft u geen tijd om langs te komen dan maken we een afspraak en komen we aan huis. Klik hier  https://www.petermacco.nl/contact om direct een afspraak te maken!     
  3. De fiets welke we samen hebben uitgezocht naar wens? Betalen, meenemen en genieten! De fiets kan via de webshop worden besteld en afgerekend. U kunt kiezen voor afhalen in de werkplaats of laten thuisbezorgen. Team Macco wenst u vele veilige km's toe :) 

                 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord