Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Geslaagd! Gazelle Puur_NL nummer 1 schoolfiets volgens AD

“Een schoolfiets die tegen een stootje kan”
"Smalle voor- en achterdragers" 
"veilig en makkelijker weg te zetten"

De Gazelle Puur_NL kreeg de nummer 1-positie onder meer dankzij zijn smalle voor- en achterdrager. Het AD raadt de smalle varianten met klem aan: “Fietsen met hippe brede sturen zijn lastig weg te zetten in vaak smalle krappe schoolfietsrekken. Bovendien sturen ze zwaarder en kunnen tijdens het rijden in grote groepen ongelukken veroorzaken. Kies daarom voor een fiets met smallere voor- en achterdrager.”

Puur Nederlandse pluspunten
De Gazelle Puur_NL is een schoolvoorbeeld van een Nederlandse fiets. Om te beginnen is hij robuust en stoer. Dat neemt niet weg dat hij heel relaxt rijdt: de zit is lekker rechtop en de brede antilekbanden zorgen voor een lichtvoetig en wendbaar weggedrag. Bovendien scoort de Puur_NL ook op het gebied van stabiliteit: door de dubbele pootstandaard en het stuurslot staat hij altijd stevig, ook met een zware (school)tas op de voordrager. Vanzelfsprekend is ook deze Gazelle uitgevoerd met degelijke verlichting. De Puur_NL is er in vele verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. In de range zijn ook fraaie Limited Editions opgenomen.

Altijd wind mee
De Gazelle Puur_NL is er ook met vrijwel onzichtbare elektrische ondersteuning: de krachtige motor in het voorwiel en zeven versnellingen zorgen voor extra vlotte en comfortabele ritten. Bovendien is hij super wendbaar in de stad. Uiteraard profiteert ook dit model van de stabiliteit van de dubbele pootstandaard en de stuurblokkering. De PuurNL HFB is leverbaar in legion blue mat en black mat.

Bij Peter Macco kunnen we de Gazelle PuurNL direct uit voorraad leveren van €799,- voor €599,- met 7 versnellingen! Kom nu snel langs voor een proefrit. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord