Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Kerstmarkt bij Peter Macco

Peter Macco KerstmarktSALE 2018:

* Kom gezellig in de kerststemming in ons Fietsen ExperienceCenter! E-bikes uitproberen, wat zijn de voordelen van een mamafiets, alvast orienteren naar een nieuwe racefiets of mountainbike. Ons team staat voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden!

* En vergeet niet te kerstshoppen! We hebben ontzettend veel leuke onderdelen en accessoires van BBB, Agu, Topeak en Ortlieb voor op de sportfiets. Te denken aan multi tools, Co2 pompjes, een extra bidonhouder met bidon, handschoentjes, een nieuwe helm en meer! Leuk om te geven én om te krijgen. 

* Heb je nog een fietsplan? Maak er dan voor 1 januari 2019 nog gebruik van. Je hebt bij ons de keuze uit meer dan 2000 fietsen. Als je bij ons niet slaagt dan slaag je nergens! 
We hebben een aantal fietsen welke extra zijn afgeprijsd. Kortingen die oplopen tot wel 40%! Maak gebruik van onze tijdelijke eindejaars kortingen. Let Op: zo lang de voorraad strekt.

* Tijdens de Peter Macco Kerstmarkt Sale krijgt u 15% korting op alle 2ehands fietsen boven de €200,-. Keuze uit meer dan 200 2ehands fietsen. 

Voor iedereen hebben we koffie, thee of chocomel met wat lekkers!

Adres: Nijverheidsweg 18B Utrecht
Tel: (030) 243 38 32

Tot snel! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord