Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Uit de Advertentie: In de Oud UtrechterTesten, kiezen en fietsen maar!

Utrecht is een echte fietsstad: elke dag rijden er ruim 125.000 fietsers via de binnenstad naar hun werk, school, universiteit, het station en de winkels. Het hebben van een goede fiets is dus een must voor in de grote stad. Echter is het maken van de juiste keuze voor een nieuwe of tweedehands fiets voor veel mensen erg lastig. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten fietsen  die te gebruiken zijn voor verscheidende doeleinden. Enkele voorbeelden zijn de populaire stadsfiets voor woon- werk verkeer, de transportfiets voor het doen van de dagelijkse boodschappen, de vakantiefiets die je maximaal kunt bepakken, of de e-bike die steeds meer gekocht wordt door jong publiek die daardoor niet bezweet meer op het werk komen.

Gelukkig kunnen ze je bij Peter Macco deskundig adviseren over welke fiets het beste past bij jouw wensen. Verschillende merken en types staan proefrit klaar om getest te worden. Een fiets koop je bij Peter Macco niet vanuit de brochure maar door deze in het echt bewonderd te hebben. Fiets naar keuze gevonden? Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers wordt de fiets opgebouwd met de gewenste onderdelen en accessoires waarna deze op hoogte wordt afgesteld en gelijk kan worden meegenomen. Peter Macco heeft een ontzettend grote voorraad van meer dan 2000 fietsen dus geen keus kunnen maken is onmogelijk.
Natuurlijk is de elektrische fiets groots vertegenwoordigd in het assortiment en is er een ruime keus aan ongeveer 250 tweedehands fietsen. Ook repareren ze alle fietsen van verschillende merken en krijg je een gratis leenfiets mee waardoor je niet zonder vervoer komt te staan. Kom nu snel langs en profiteer van de extra voordelige Wintersale!

Bron: Redactioneel stukje uit de Oud UtrechterKlik hier voor een overzicht van onze Winteraanbiedingen of kom langs in ons ExperienceCenter!


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord