Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

De voordelen van een familiefiets

Wanneer je één of meerdere kinderen hebt en je wilt ze op de fiets vervoeren, is het belangrijk dat je een goed werkende fiets tot je beschikking hebt. De fiets moet stabiel zijn en een behoorlijk gewicht aankunnen om als een heuze pakezel gebruikt te kunnen worden. Wat voor eigenschappen heeft zo'n familiefiets nou eigenlijk waardoor hij zo handig in gebruik is? Er zijn een aantal eigenschappen die op bijna elke familiefiets terug te vinden zijn:

1. Een extra breed stuur met stuurfoam zodat je comfortabel op de fiets zit en het lekker zacht is om vast te houden voor je kindje

2. Een voordrager zodat je al je spullen mee kunt nemen

3. Een stuurslot zodat het stuur recht blijft staan wanneer je je kindje in het voorzitje zet en wanneer je je tas op de voordrager hebt gezet

4. Extra ruimte tussen zadel en stuur zodat je nog gemakkelijk op en af kan stappen wanneer er een voorzitje of zadeltje gemonteerd is aan de voorkant

5. Een dubbele standaard voor extra stabiliteit wanneer de fiets stilstaat. De fiets inclusief kinderen en bagage zal hierdoor niet snel omvallen!

Bij Peter Macco hebben wij een mooie collectie familiefietsen waar wij erg trots op zijn. We stellen je graag voor aan deze modellen!

De familiefiets die met kop en schouders boven alle andere fietsen uitsteekt is de Gazelle Bloom C7 HMS. Deze fiets heeft naast alle bovenstaande eigenschappen namelijk ook nog een Shimano middenmotor. Dit geeft je een extra steuntje in de rug wanneer je met de zwaar beladen fiets een brug op moet. Je vliegt over de weg! De Bloom C7 HMS is bij ons afgeprijsd van €2699,- voor €2599,-. In de kleur Mallard blue (mat) kunnen wij hem direct uit voorraad leveren in alle framematen (49, 53, 57 en 61).

Als je dit toch een beetje teveel van het goede vindt is de Gazelle Bloom C7 er ook als normale familiefiets zonder motor. Model 2023 is helemaal vernieuwd inclusief voordrager en bij ons nu al leverbaar! De fiets kost €1099,-.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord