Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Gazelle Premium Dealer | Showroom upgrade

Fietsenwinkel Peter Macco in Utrecht is een officiële Gazelle Premium Dealer. Dit betekent dat bij ons de gehele Gazelle collectie direct geleverd of besteld kan worden. Met meer dan 1000 nieuwe Gazelle fietsen op voorraad ben je verzekerd van een ruime keuze aan modellen en maten. Er kan dus volop vergeleken en getest worden! Wel zo fijn om zeker te weten dat je de beste fiets hebt uitgekozen.

Het kan gebeuren dat een fiets niet in jouw maat in de showroom staat, maar wel in ons magazijn. Deze wordt dan ter plekke voor je klaargemaakt terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee. Daarna kan er direct een proefritje gemaakt worden en wanneer dit bevalt kan hij zo mee naar huis. Wist je trouwens dat we op alle Gazelle fietsen minimaal 10% korting geven oplopend tot 40%? 

Als belangrijkste Gazelle dealer van Midden-Nederland moet de showroom er natuurlijk wel representatief uitzien. Daarom hebben we de showroom een upgrade gegeven met nieuwe Gazelle podia en sfeerbeelden. Nu stralen we helemaal Gazelle uit! Kom gauw langs om onze nieuwe showroom te bewonderen en laat je verrassen door ons ruime aanbod. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij.

Hier alvast een voorproefje:

De nieuwe Gazelle Grenoble C8 HMB met daarachter de Gazelle Ultimate C8+ HMB zijn mooi tentoongesteld op de nieuwe podia. Klik op de linkjes voor meer informatie over deze prachtige fietsen. Bijzonder aan deze elektrische fietsen is de accu die mooi weggewerkt is in het frame. Je ziet haast niet dat het elektrische fietsen zijn!

De super degelijke en betrouwbare Gazelle Vento C7 HMB heeft ook een mooi plekje gekregen. Klik op de link voor meer informatie en andere beschikbare kleuren. We geven nu maar liefst €400,- korting op deze elektrische fiets. Dat is mooi meegenomen!

Meer zien van Gazelle? Check hier al onze Gazelle fietsen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord