Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Rode Kruis

Het Rode Kruis is één van de zakelijke partners waar Peter Macco "Alles voor uw fiets!" zijn diensten aan verleend. Zo werd er in het jaar 2017 de opdracht gegeven door het Rode Kruis, om te zorgen voor 4 complete mountainbikes die ingezet gaan worden voor grootse evenementen. Te denken aan festivals, een braderie of een marathon. Het 1ste grote evenement waarbij de fietsen ingezet gaan worden is de Marathon van Utrecht! Jimmy heeft kritisch gekeken met welke onderdelen de mountainbikes opgebouwd moesten worden. Hier is onder andere nagedacht over passende verlichting, een achterdrager, vaste spatborden, type buitenbanden, vast slot en meer. Rob heeft de fietsen compleet uit elkaar gehaald tot kaal frame zodat deze netjes gespoten konden worden in de huiskleuren van het Rode Kruis. Het spuitwerk is gedaan door Posthouwer herstelbedrijf te Utrecht. Rob heeft naderhand de fietsen opgebouwd van kaal frame tot complete Citybikes. 
 
Wilt u zakelijk ook een fiets inzetten voor uw werknemers? Te denken aan bv leenfietsen voor uw personeel maar natuurlijk ook voor uw klanten. 
Neem dan contact op met Jimmy Macco Tel. (030) 2433832 en wij maken geheel vrijblijvend een offerte die past bij uw wensen. 
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer.
Niet akkoord Akkoord